Inschrijvingen

Promofilm Klim Op Bonheiden

Inschrijving "Infomoment instappers 9 februari 2023" Klik hier

Inschrijvingen kleuters geboortejaar 2021

Hiervoor ontvangt u als inwoner van Bonheiden – Rijmenam  alle info via onze schoolkrant van Klim Op die u persoonlijk wordt bezorgd.
Wij delen al graag de gekende info met u mee:

• Voorrangsperiode inschrijvingen broers en zussen en kinderen van personeel

Tussen maandag 23 januari en vrijdag 3 februari 2023

De inschrijvingen gebeuren in de school (tijdens de schooluren). Ouders die de voorrangsperiode missen, kunnen nadien deze voorrang niet meer doen gelden.

• Digitale aanmeldingsperiode alle kinderen

Tussen 28 februari en 21 maart 2023

In deze periode kan je je kind digitaal aanmelden voor de school van je voorkeur via www.kiesjeschool.be voor alle basisscholen van de LOP-regio Mechelen.

Er staat geen maximum op het aantal scholen dat je kan noteren als voorkeursschool.

• Bekendmaking resultaten

Bekendmaking op vrijdag 21 april 2023 om 12 uur

Inschrijving met toewijzing tussen maandag 24 april en maandag 15 mei 2023

Ouders kunnen het resultaat raadplegen op het ouderportaal van het aanmeldsysteem en krijgen een e-mail. Ouders zonder eigen mailadres krijgen het resultaat per brief toegestuurd.

• Vrije inschrijvingen

Vrije inschrijvingen vanaf dinsdag 23 mei 2023

Inschrijven voor het huidige schooljaar

Schooljaar 2022- 2023

Inschrijven van  kleuters of lagere schoolkinderen kan elke dag na afspraak.
U kan een afspraak maken via directie@bs-klimop.be of  015 51 26 44

Na een rondleiding op onze school maken we de documenten in orde. Indien het gaat om een schoolverandering brengen wij de huidige school op de hoogte. U hoeft verder niets te doen.

Zeker meebrengen tijdens de inschrijving: de Kids-ID of de ISI+ – kaart van je kind.

Extra informatie

Op www.lop.be (regio Mechelen – kleuter- en lager onderwijs – INFO VOOR OUDERS) kun je meer informatie vinden over inschrijven in een school, alsook via www.inschrijvingsrecht.be

Aarzel niet om ons te contacteren.