Inschrijvingen

Promofilm Klim Op Bonheiden

Inschrijvingen kleuters geboortejaar 2020

Hiervoor ontvangt u als inwoner van Bonheiden – Rijmenam  alle info via onze schoolkrant van Klim Op die u persoonlijk wordt bezorgd.
Wij delen al graag de gekende info met u mee:

• Voorrangsperiode inschrijvingen broers en zussen en kinderen van personeel

Tussen maandag 7 februari en vrijdag 18 februari 2022

De inschrijvingen gebeuren in de school (tijdens de schooluren). Ouders die de voorrangsperiode missen, kunnen nadien deze voorrang niet meer doen gelden.

• Digitale aanmeldingsperiode alle kinderen

Tussen maandag 7 maart (12 uur) en vrijdag 1 april 2022 (12 uur)

In deze periode kan je je kind digitaal aanmelden voor de school van je voorkeur via www.naarschoolinregiomechelen.be voor alle basisscholen van de LOP-regio Mechelen.

Er staat geen maximum op het aantal scholen dat je kan noteren als voorkeursschool.

• Bekendmaking resultaten

Bekendmaking op vrijdag 29 april 2022

Inschrijving met toewijzing tussen donderdag 5 mei en dinsdag 31 mei 2022

Ouders kunnen het resultaat raadplegen op het ouderportaal van het aanmeldsysteem en krijgen een e-mail. Ouders zonder eigen mailadres krijgen het resultaat per brief toegestuurd.

• Vrije inschrijvingen

Vrije inschrijvingen vanaf woensdag 1 juni 2022

Inschrijven voor het huidige schooljaar

Schooljaar 2021- 2022

Inschrijven van  kleuters of lagere schoolkinderen kan elke dag na afspraak.
U kan een afspraak maken via directie@bs-klimop.be of  015512644

Na een rondleiding op onze school maken we de documenten in orde. Indien het gaat om een schoolverandering brengen wij de huidige school op de hoogte. U hoeft verder niets te doen.

Zeker meebrengen tijdens de inschrijving: de ISI+ – kaart of de Kids-ID van je kind.

Extra informatie

Op www.lop.be (regio Mechelen – kleuter- en lager onderwijs – INFO VOOR OUDERS) kun je meer informatie vinden over inschrijven in een school, alsook via www.inschrijvingsrecht.be

Aarzel niet om ons te contacteren.