Inschrijvingen

Infoavond voor nieuwe kleuters: Dinsdag 11 februari 2020 om 19.00 u.

Indien je niet aanwezig kan zijn is dit geen enkel probleem. Na afspraak geven we je graag een rondleiding op ons schooldomein.

Inschrijvingen kleuters °2018

Hiervoor ontvangt u als inwoner van Bonheiden – Rijmenam binnenkort alle info via onze schoolkrant van Klim Op die u persoonlijk wordt bezorgd.

Wij delen al graag de gekende info met u mee

• Voorrangsperiode inschrijvingen broers en zussen en kinderen van personeel

13/01/2020 – 24/01/2020

De inschrijvingen gebeuren in de school (tijdens de schooluren). Ouders die de voorrangsperiode missen, kunnen nadien deze voorrang niet meer doen gelden.

• Digitale aanmeldingsperiode alle kinderen

02/03/2020 12.00 u. – 31/03/2020 12.00 u.

In deze periode kan je je kind digitaal aanmelden voor de school van je voorkeur via www.kiesjeschool.be voor alle basisscholen van de LOP-regio Mechelen.

Er staat geen maximum op het aantal scholen dat je kan noteren als voorkeursschool.

• Bekendmaking resultaten

24/04/2020 12.00 u.

Ouders kunnen het resultaat raadplegen op het ouderportaal van het aanmeldsysteem en krijgen een e-mail. Ouders zonder eigen mailadres krijgen het resultaat per brief toegestuurd.

Inschrijven voor het huidige schooljaar

Schooljaar 2019- 2020

Inschrijven van  kleuters of lagere schoolkinderen kan elke dag na afspraak.
U kan een afspraak maken via directie@bs-klimop.be of  015512644

Na een rondleiding op onze school maken we de documenten in orde. Indien het gaat om een schoolverandering brengen wij de huidige school op de hoogte. U hoeft verder niets te doen.

Zeker meebrengen tijdens de inschrijving: de ISI+ – kaart of de Kids-ID van je kind.

Extra informatie

Op www.lop.be (regio Mechelen – kleuter- en lager onderwijs – INFO VOOR OUDERS) kun je meer informatie vinden over inschrijven in een school, alsook via www.inschrijvingsrecht.be

Aarzel niet om ons te contacteren.