Inschrijvingen

Promofilm Klim Op Bonheiden

Inschrijvingen kleuters geboortejaar 2020

Hiervoor ontvangt u als inwoner van Bonheiden – Rijmenam  alle info via onze schoolkrant van Klim Op die u persoonlijk wordt bezorgd.
Wij delen al graag de gekende info met u mee:

• Voorrangsperiode inschrijvingen broers en zussen en kinderen van personeel

Data nog niet gekend

De inschrijvingen gebeuren in de school (tijdens de schooluren). Ouders die de voorrangsperiode missen, kunnen nadien deze voorrang niet meer doen gelden.

• Digitale aanmeldingsperiode alle kinderen

Data nog niet gekend

In deze periode kan je je kind digitaal aanmelden voor de school van je voorkeur via www.kiesjeschool.be voor alle basisscholen van de LOP-regio Mechelen.

Er staat geen maximum op het aantal scholen dat je kan noteren als voorkeursschool.

• Bekendmaking resultaten

Bekendmaking op (datum nog niet gekend)

Inschrijving met toewijzing (data nog niet gekend)

Ouders kunnen het resultaat raadplegen op het ouderportaal van het aanmeldsysteem en krijgen een e-mail. Ouders zonder eigen mailadres krijgen het resultaat per brief toegestuurd.

• Vrije inschrijvingen

Vrije inschrijvingen vanaf (datum nog niet gekend)

Inschrijven voor het huidige schooljaar

Schooljaar 2021- 2022

Inschrijven van  kleuters of lagere schoolkinderen kan elke dag na afspraak.
U kan een afspraak maken via directie@bs-klimop.be of  015512644

Na een rondleiding op onze school maken we de documenten in orde. Indien het gaat om een schoolverandering brengen wij de huidige school op de hoogte. U hoeft verder niets te doen.

Zeker meebrengen tijdens de inschrijving: de ISI+ – kaart of de Kids-ID van je kind.

Extra informatie

Op www.lop.be (regio Mechelen – kleuter- en lager onderwijs – INFO VOOR OUDERS) kun je meer informatie vinden over inschrijven in een school, alsook via www.inschrijvingsrecht.be

Aarzel niet om ons te contacteren.